PROTECTII PARDOSELI INDUSTRIALE CU SISTEMUL HTC SUPERFLOOR

Pardoselile din beton meritã un tratament mai bun decât simplul mers pe ele. Un finisaj cu HTC™ Superfloor vã va convinge de avantajele folosirii betonului ca suprafaţã expusa pentru pardoseala dvs. Pardoselile terne de culoare gri sunt transformate ĩn pardoseli strãlucitoare, uṣor de ĩntreţinut, ecologice ṣi durabile. Este foarte simplu, este extraordinar!


Se stie de mii de ani faptul ca, betonul este un material rezistent ṣi durabil. El a fost un material de construcţie obiṣnuit ĩncã de acum 7000 ani ṣi a fost folosit ĩn cele mai faimoase construcţii din Imperiul Roman. Atât Colloseum-ul cât ṣi Pantheon-ul au fost construite din beton. In ciuda acestor fapte, cunoṣtinţele ĩn pregãtirea betonul au fost uitate. Din secolul 17 betonul a fost redescoperit ṣi a ĩnceput sã devinã unul din materialele de construcţii cele mai comune. Numele latin al betonului, concretum, a devenit, de-a lungul timpului, sinonimul rezistentei si durabilitatii.


HTC™Superfloor este un concept de pardosealã revoluţionar implicand o tehnicã care face betonul mult mai dur ṣi mai rezistent la uzurã. Tehnica este pe atât de simplã pe cât este de ingenioasã. Folosirea maṣinilor HTC, a sculelor diamantate de curãţare abrazivã ṣi de lustruire a pardoselilor din beton conduc la obtinerea unor pardoseli mai durabile, mai lucioase ṣi mai frumoase. Atât mediul cât ṣi profitul dumneavoastrã vor avea de castigat.

HTC™Superfloor: Mai mult decât un aspect placut

Frumuseţea vine de jos
Pardoselile sunt o parte importantã a vietii zilnice, ĩn zonele industriale, in mediile comerciale, clãdirile municipale ṣi locuinţele private. O pardosealã trebuie sã fie atât funcţionalã cât ṣi frumoasã. De aceea veţi iubi sistemul HTC™Superfloor. Suprafaţa de beton lucioasã nu este plãcutã numai din punct de vedere estetic ci are ṣi multe alte beneficii.

O pardoseala rezistentã, un câṣtig mai mare.
HTC Superfloor™este o opţiune foarte economicã pentru toate tipurile de activitãţi. Comparatã cu alte tipuri de pardoseli, HTC Superfloor™ oferã o durabilitate imbatabilã. Investiţia iniţialã este aceeaṣi, sau mai micã decât pentru alte soluţii de pardoseli, ĩnsã costul pentru ĩntreţinerea scãzutã ṣi durata de viaţã mai mare fac din HTC Superfloor™ o optiune de investiţie rentabilã. Costul pentru ciclul de viaţa este cu circa 60% mai mic decât pentru alte solutii de pardoseli. Prin utilizarea sistemului Twister™ pentru ĩntreţinere, veţi constata cã, pardoseala dumneavoastrã este mai uṣor de curãţat, mai ecologicã ṣi mai eficientã din punct de vedere al costului de ĩntreţinere.

Spre un mediu inconjurator mai bun.
Betonul este compus din materiale naturale pure, fãcându-l cel mai indicat material pentru pardoseli. Acoperirile care sunt aplicate pe beton au un efect advers asupra mediului. HTC Superfloor™ foloseṣte de 30 de ori mai puţina energie decât soluţiile tradiţionale de pardoseli. Sistemul de ĩntreţinere a pardoselii Twister™ care foloseṣte apa si farã a folosi substanţe chimice, este, de asemenea, o metodã complet ecologicã de curãţare .

O soluţie de pardosealã pentru toate nevoile
HTC Superfloor™ este disponibil ĩn patru variante diferite: Platinum, Gold, Silver ṣi Bronze. Aceasta ĩnseamnã cã voi puteţi alege nivelul de luciu al pardoselii voastre de la o finisare matã cu putere reflectorizantã scãzutã pânã la o finisare foarte lucioasã. Ceea ce au ĩn comun cele patru variante de HTC Superfloor™ este faptul cã ele sunt functionale, economice, ecologice ṣi agreabil estetice.

O pardosealã pentru industria electronicã
Testele de rezistenţã electrica efectuate pe pardosealã aratã cã HTC Superfloor™ ĩndeplineste cerinţele prevãzute ĩn standardul SS-EN 61340-5-1. Valorile mãsurate se ĩncadreazã ĩn gama pentru standardul internaţional IECn si cel American ANSI/ ESD. La testele de deplasare cu ĩncãlţãminte ESD s-a constatat prezenta intr-o mica masura sau lipsa electricitatii statice. Limitele indicate ĩn standard ĩn nici un caz nu au fost depãṣite.

Adaugã culoare pardoselii tale !
HTC Superfloor™ oferã mai mult decât o pardosealã cu rezistenţã mare la uzurã ṣi foarte lucioasã. Puteţi sã adãugaţi culoarea pe care o doriţi, fãra a afecta vreuna din calitãţile sale excelente. Cu opţiunile noastre de vopsele ecologice puteţi experimenta variante nelimitate de design.

Doar sã adãugaţi apã!
Metoda de curãţare HTC Twister™ face posibilã menţinerea curãţeniei pardoselilor cu efort minim. Tot ce aveţi nevoie este doar apa – fãrã substante chimice sau agenţi de lustruire. Acest fapt face HTC Twister™ mai bland cu pardoseala ṣi duce la rezultate extraordinare. Discurile de curatare pot fi montate pe majoritatea maṣinilor de spãlat pardoseli care se comercializeaza.

Conceptul HTC Superfloor™
Implica patru noţiuni diferite de pardoseli:

HTC Superfloor™ Platinum
Platinum produce o finisare foarte lucioasã ṣi este varianta HTC pe care ĩn mod normal o recomandãm clienţilor noṣtri. Aceasta implicã mai multe faze de ṣlefuire decât celelalte variante. Rezultatul este o pardosealã extrem de durabilã. Roţile camioanelor ṣi substanţele nu mai lasã urme pe suprafaţa lucioasã ṣi reflectã ĩn mod plãcut lumina.

HTC Superfloor™ Gold
Folosind varianta Gold, nu se ṣlefuieṣte betonul atât de mult ca la Platinum. Aceasta ĩnseamnã cã se expune mai puţin agregatul. Ca ṣi celelalte variante, Gold implicã apoi ṣlefuirea pardoselii cu HTC Twister™ pentru a obţine un luciu care este la fel cu cel al variantei Platinum. Gold produce o pardosealã cu rezistenţã excelentã la urmele lãsate de roţile camioanelor, HTC Superfloor™ Gold este ideal pentru pardoselile de beton care sunt deja netede ṣi nivelate.

HTC Superfloor™ Silver
Silver este o variantã a Platinum . Folosind aceastã variantã, puteţi slefui tot atât de adânc ĩn beton ca pentru Platinum, ĩnsã nu se mai lustruieste. Agregatul este expus ca la Platinum. Deci, Silver este excelent dacã doriţi o pardosealã cu o finisare matã.

HTC Superfloor™Bronze
Bronze este varianta cu numãrul cel mai mic de faze de polizare ṣi lustruire. Aceastã variantã nu implicã expunerea agregatului din beton. In schimb, stratul superior al suprafeţei este lustruit dar nu este ĩndepãrtat. Procesul creazã o suprafaţã rezistentã cu o finisare lucioasã.

Instalarea unei pardoseli HTC Superfloor™ ĩn locul unui alt tip de pardoseala are urmatoarele avantaje:

 • Eficienta din punct de vedere al costului
 • Atrãgãtoare din punct de vedere estetic
 • Poate fi colorata fãrã a-si pierde din calitãţile sale
 • Rezistenta la alunecare chiar ṣi in mediu umed
 • Clasã superioarã de siguranţã la foc
 • Uṣor de curãţat si fara urme de cauciuc
 • Valorile ESD se ĩncadreazã ĩn gama prevãzutã de standardele internaţionale IEC 61340-5-1 ṣi standardul American ANSI/ESD.
 • Duratã de viaţã infinitã cu ĩntreţinere folosind Twister
 • Este indicatã atât pentru pardoseli noi cât ṣi pentru refacerea celor existente
 • Costuri ale ciclului de viaţã cu 60% mai mici faţã de pardoselile tradiţionale
 • Nivel de vibraţii mai scãzut pentru vehicule
 • Testul de rezistenţã la abraziune conform standardelor SS ṣi prEN ṣi rezistenţa la alunecare dau rezultate care sunt conforme.

11 12 13 14 15 16 17 18