SISTEME DE REPARARE A BETONULUI, METALULUI SI CAUCIUCULUI

repararea betonului

Sisteme de reparare a betonului

Sistemele de reparare a betonului sunt produse cu performante superioare si se pot folosi pe toate suprafetele de beton deteriorate. Sunt sisteme cu rezistenta mare la uzura, sunt produse usoare care se intaresc rapid si sunt usor de aplicat.

repararea metalului

Sisteme de reparare a metalului

Sistemele pentru repararea metalelor oferite de North Star sunt eficiente din punct de vedere al costului pentru toate tipurile de utilaje si echipamente. Aceste produse sunt simplu si usor de utilizat, au proprietati de aderenta excelente si pot fi usor prelucrate, gaurite, filetate si sablate pentru a satisface cerinte specifice.

reparari ceramice

Sisteme ceramice de reparat

Reprezinta o gama unica de sisteme ceramice de refacere si reconditionare care ofera o protectie pe termen lung utilajelor si echipamentelor impotriva deteriorarilor prin coroziune si eroziune. Aceasta gama de produse este simplu si sigur de utilizat si este ideala pentru utilizarea in mediile industriale cele mai agresive.

repararea cauciucului

Sisteme de reparare a cauciucului

Sistemele de reparare a cauciucului sunt sisteme elastomerice lichide sau sub forma de pasta ce asigura reparatii eficiente pe termen lung pentru orice suprafata de cauciuc oferind rezistenta la abraziune, rupere si avand elasticitate deosebita. Aceste produse sunt indicate pentru reparatii ale echipamentelor care lucreaza in medii abrazive.