SABLARE, HIDROSABALRE, CURATARE, TAIERE SI DEMOLARE BETON

Tehnologia apei la inalta presiune (cu presiuni de lucru pana la 2800 bari) permite realizarea de:

  • lucrari de sablare cu apa
  • lucrari de sablare cu apa si nisip
  • taiere, demolare beton si beton armat
  • hidrosablari de suprafete de beton
  • hidrosablari de suprafete si structuri metalice
  • taiere goluri in perete
  • demolari plansee si pereti
  • lucrari de curatare mecanica a tevilor si conductelor prin indepartarea straturilor interne
  • lucrari de curatare a rezervoarelor si containerelor
  • lucrari de decontaminare

ARCELOR MITTAL GALATI:

1  2 3

Luand in considerare importanta din ce in ce mai mare acordata aspectelor ecologice, tehnologia apei la inalta presiune este considerata o alternativa la metodele conventionale. Ea poate fi aplicata in urmatoarele domenii:

Lucrari de constructii
Pentru reabilitarea structurilor din otel sau beton, pregatirea suprafetelor este esentiala. Metoda cea mai moderna si eficienta este folosirea apei la inalta presiune.

Retele de conducte si statii de epurare
Curatenia sistemelor de canalizare dintr-un oras este esentiala atat din punct de vedere sanitar cat si in ceea ce priveste buna functionare. Prin folosirea apei la inalta presiune se rezolva eficient aceste probleme.

Transporturi, constructii navale
Vopsirea suprafetelor exterioare ale unei nave este esentiala pentru durata de folosinta a acesteia. Folosirea apei la inalta presiune inlatura eficient fauna si flora marina dezvolata pe peretii exteriori ai navelor.

Industria chimica si energetica
Randamentul schimbatoarelor de caldura este mult redus prin depunerile interioare si exterioare de pe fasiculele tubulare. Cea mai eficienta metoda de curatare este prin folosirea apei la inalta presiune.

Industria alimentara, agricultura, cresterea animalelor
Mentinerea in stare functionala si curatarea sistemelor de tubulaturi interioare, a bazinelor si rezervoarelor, a utilajelor si camerelor figorifice se poate face prin folosirea apei la inalta presiune.

STATIA DE EPURARE TIMISOARA:

DSC17 DSC23DSC20 DSC18 DSC19 DSC22 DSC24 7 DSC13 DSC27DSC12 DSC28

RAFINARIA PETROBRAZI PETROM OMV:

01 02

AMENAJAREA MALURILOR RAULUI DAMBOVITA:

2 (1)   1 (1)

FCC SKY TOWER:

5 Clipboard01

PETROM CITY:                                                         BUCHAREST BUSINESS PARK:

4 (1) poza 2

Sa demolezi, sa spargi betonul în jurul unei structuri metalice, sa sablezi orice suprafata, sa tai armaturile sau sa prelucrezi materialele decorative pare mai degraba o sarcina a unei firme de traditie cu un întreg parc de utilaje. Si totusi, acest lucru este posibil numai cu un singur utilaj, pompa de înalta presiune aflata in dotarea noastra. Apa reprezinta fluidul de lucru al acesteia, presiunea extrem de mare obtinuta oferind un instrument de lucru perfect care nu lasa reziduuri sau praf dupa utilizare.

Sablarea suprafetelor metalice acoperite cu vopsele pe baza de bitum, materiale sintetice, sau rugina, sablarea fundatiilor si a fatadelor din beton ale cladirilor se poate face la fel de usor. În general, o activitate considerata extrem de grea si care poate dura mult, precum sablarea suprafetelor constructiilor, soselelor, pistelor de aerodrom etc. devine simpla pentru noi.