north star srlNORTH STAR a fost înfiinţată ca o societate cu răspundere limitată având ca domeniu de activitate importul şi comercializarea de produse si sisteme pentru protectii industriale. Adevărata dezvoltare a avut loc cand, pe lângă activităţile sale curente compania a inceput şi activitatea de aplicare a produselor si sistemelor importate. Această nouă activitate ne-a permis să mărim considerabil cifra de afaceri, NORTH STAR investind în echipamente pentru pregătirea suprafeţelor, aparate de control şi echipamente pentru aplicarea produselor.

In prezent compania are reprezentanţi în principalele zone geografice ale României (Muntenia, Oltenia, Moldova si Transilvania), ceea ce face posibilă acoperirea cu succes a întregului teritoriu. In societatea noastra a fost introdus si functioneaza un sistem de management al calitatii, sistem certificat de catre SIMTEX conform standardului ISO 9001:2008.

Serviciile oferite de North Star constau in lucrări de protecţie si finisaje, precum pregatirea suprafetelor prin sablare, slefuire si frezare, protectii pentru podele industriale cu rasini epoxidice si poliuteranice, protectii pentru peretii interiori in domeniul alimentar, protectii anticorozive si protectii la foc, hidroizolatii si impermeabilizari, elicopterizarea betonului, subturnari si consolidari structurale. + vezi toate serviciile oferite.